Rindal – Porten til Trollheimen 

Visste du at skibygda og trollbygda Rindal også har landets varmeste badevann? I hvert fall blant dem som er registrert på Yr! Vi har også landets minste og mest sjarmerende gårdsbakeri, et prisbelønt skimuseum, verdens eneste forskningsstasjon for troll, en internasjonalt anerkjent kunstner med atelier og galleributikk på sentrum, koselige overnattingsmuligheter, og kafé der du kan spise i retro-omgivelser. Rindal sentrum er like kompakt som Kardemomme by. Her har du alt i gangavstand, omgitt av utallige turmuligheter for alle nivå. Med sentral beliggenhet midt mellom Kristiansund og Trondheim er det ikke lange kjøreturen før du plutselig befinner deg midt i Trollheimen

Mat og overnatting

Overnatte i et skjorareir i Trollheimen eller på hotell? Rykende fersk bakst fra landets minste gardsbakeri, lunsj på retrokafe eller middag på pensjonat? Vi kan tilby dette og mer til!

Kultur og nisjebutikker

Kunstner Inga Dalsegg har atelier og galleri på Dalalåven Atelier midt på sentrum med kort gangavstand til Rindal Skimuseum som har hele 15 bygninger på et koselig tun – i tillegg til mange forskjellige arrangement.

Opplevelser

Visste du at vi har verdenes eneste forskningsstasjon for troll? Vi har også et av landets varmeste badevann plassert i idylliske omgivelser midt på sentrum.

Denne filmen har vunnet hele 7 internasjonale filmpriser!
1.premie i kategorien Turisme på The Berlin Golden City Gate International Film Festival 2021
Best Cinematography på SILAFEST 2020 i Serbia
Best promotional film under The International Film Tour Festival i Bulgaria. Award of excellence i Accolade Global Film Competition i Los Angeles
Honorable Mention ved One-Reeler International Film Awards i Los Angeles 2020
Award of Merit i kategorien Creativity/Originality under Accolade Global Film Competition i Los Angeles
2. Premie i kategorien Tourism Promotional film på FilmAT Festivalen i Polen